Covid 19 Sneltest 25 stuks (Swab-, Antigeentest)

Art nr. 14225000
De snelle swabtest laat zien of iemand drager is van het COVID-19-virus. Het is gemakkelijk te gebruiken, zeer betaalbaar en nauwkeurig. Het neusuitstrijkje geeft resultaat binnen 20 minuten en is zeer geschikt voor het testen van grote groepen mensen. Covid-antigeenzwabbertest Toont actieve
Op voorraad
Doos
Prijs
€ 168,75
prijs per Doos
excl. BTW

Bekijk staffelkorting

Aantal Besteleenheid Prijs Prijseenheid
1 Doos € 168,75 per
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Specificaties
Inhoud 25 complete sneltesten per doos
Type COVID-19 Swab- antigeentest
Inhoud verpakking 1 sneltestapparaat, 1 wattenstaafje, 1 vloeistofbuffer en 1 pipet.
Omschrijving
De snelle swabtest laat zien of iemand drager is van het COVID-19-virus. Het is gemakkelijk te gebruiken, zeer betaalbaar en nauwkeurig.
Het neusuitstrijkje geeft resultaat binnen 20 minuten en is zeer geschikt voor het testen van grote groepen mensen.

Covid-antigeenzwabbertest
  • Toont actieve COVID-19-infectie
  • Neus- / keeluitstrijkje
  • Snelle resultaten binnen 20 minuten
  • Gevoeligheid is 97,6% en de specificiteit is 100%
  • Uitermate geschikt voor het testen van grote groepen, bijv. bedrijven
Specificaties en kenmerken:
De COVID-19 Swab-test is een antigeentest die zal aantonen of een persoon antigenen heeft voor een actieve COVID-19-infectie. Ze zijn ontworpen om via een neusuitstrijkje eiwitten te vinden van het virus dat COVID-19 veroorzaakt.
Extra keelzwabber is optioneel.
De test is eenvoudig uit te voeren en geeft nauwkeurige informatie of iemand actief besmet is met het COVID-19-virus. Door het gemak van het wattenstaafje, het snelle antwoord en de nauwkeurigheid van de resultaten is deze test zeer geschikt om door professionals gebruikt te worden om meer mensen tegelijk te testen.

Voor wie is de test bedoeld:
De test moet altijd worden uitgevoerd door een gezondheidsdeskundige. Voor het testen door één persoon en ook erg handig om snel grote groepen mensen te testen. Regelmatig testen van bijvoorbeeld alle medewerkers binnen een bedrijf.
Dit wordt steeds belangrijker.

Specificaties:
Testprincipe: colloïdaal goud
Monstertype: neusuitstrijkje en / of keeluitstrijkje
Monstervolume: 60 µl
Testtijd: 20 minuten
Operatie Temperatuur: 15 ° C - 30 ° C
Opslagtemperatuur: 2 ° C - 30 ° C
Houdbaarheid (ongeopend): 24 maanden

Betrouwbaarheid:
Het is mogelijk dat deze test een negatief resultaat geeft dat niet juist is (vals negatief). Het is echter zeer onwaarschijnlijk.
Wanneer de test wordt uitgevoerd, zal uw zorgverlener het testresultaat samen met alle andere aspecten van uw medische geschiedenis in overweging nemen.
De gevoeligheid voor deze test is 97,6% en de specificiteit is 100%. De meest voorkomende oorzaak voor een vals-negatieve test is dat u te vroeg na blootstelling wordt getest. We radenpatiënten aan om na blootstelling of het ontwikkelen van symptomen ten minste 24 uur te wachten voordat ze worden getest. Valse positieve resultaten zijn uiterst onwaarschijnlijk.

Beperkingen:
De SARS-CoV-2 Ag Rapid-test is ontworpen als aanvullende test voor verdachte gevallen van negatieve coronavirus-nucleïnezuurdetectie of in combinatie met nucleïnezuurdetectie bij de diagnose van verdachte gevallen. Resultaten van nucleocapside-eiwitantigeentests mogen niet worden gebruikt als de enige basis om SARS-CoV-2(COVID-19) -infectie te diagnosticeren of uit te sluiten of om de infectiestatus te informeren.

Inhoud:
25 complete sneltesten per doos.
Per test wordt meegeleverd: 1 sneltestapparaat,
1 wattenstaafje, 1 vloeistofbuffer en 1 pipet.

Bekijk hier een instructiefilmpje
    Aan het laden
    Aan het laden